Маневичанину допомогли зібрати гроші на декілька термінових операцій

03 Лютого 2023, 11:15
Олександр Ляцевич 1547
Олександр Ляцевич

Небайдужі люди допомогли зібрати маневичанину Олександру Ляцевичу 280 000 гривень на ендопротезування обох кульшових суглобів.

Про це Район.Маневичі повідомила мати хлопця Наталія Ляцевич.

Нагадаємо, що симптоми у хлопця швидко наростають і якщо не провести заміну вчасно, то це призведе до повного знерухомлення. На кілька термінових операцій Олександру залишалось знайти 140 000 гривень, які допомогли зібрати небайдужі волиняни.

«Дорогі мої люди, клієнти, сусіди, рідні, друзі та усі небайдужі. Ми висловлюємо вам усім слова вдячності! Дякуємо також Маневицькій селищній раді, депутатам обласної ради та місцевим депутатам. Ми дуже вдячні, що у цей нелегкий час ви не залишили нас на одинці з нашою бідою. В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми й відгукуватись з підтримкою, і як чудово, що такі люди є. Надаючи допомогу, ви подарували радість та надію на краще життя для Сашка. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити й наша нація українців. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам благ і процвітань, добра, благополуччя, гармонії та щастя! Щиро, від щирого серця, дякую за допомогу, своєчасну і таку необхідну», – сказала Наталія Ляцевич.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024