У Маневицькому лісгоспі відновили виїзне гаряче харчування

21 Лютого 2018, 18:12
3666

Маневицький лісгосп відновив роботу їдальні «Ялинка».

В робітничій їдальні мають можливість харчуватись працівники підприємства в обідню перерву. Вартість обіду не висока, крім того, за умовами колективного договору профспілкова організація повертає 50% від вартості обіду, тому така ціна є досить привабливою. Про це інформує прес-служба ДП «Маневицьке ЛГ».

З лютого в ДП «Маневицький лісгосп» відновили виїзне гаряче харчування робітників лісозаготівельних бригад.

У їдальні «Ялинка» готуються  обіди для робітників, які працюють в лісі. Гарячі обіди є комплексними та складаються з трьох блюд, укладаються в термоси і везуться на ділянку. Підприємство закупило харчові термоси, миски, ложки, кружки, також власноруч змайстрували термо-бар’єр, який забезпечує триваліший термін підігріву їжі на дальні маршрути.

Лісничі подбали, щоб робітники в комфортних умовах мали можливість пообідати (біля кожної ділянки, де працюють бригади, є пересувні дерев’яні будиночки).

Це виїзне харчування діятиме  на час зимового періоду, тобто триватиме з 15 жовтня по 15 квітня поточного року.

«Справжні гарячі обіди дуже потрібні для людей, які цілий день тяжко працюють особливо у холодну пору року. Бачу в цьому лише позитив: люди попрацювали, приходять, а вже все готове, гаряче. Одна справа принести з собою на обід бутерброди, а зовсім інше – з’їсти гарячого борщу», – каже директор Маневицького лісгоспу Володимир Радіон.


1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024