В Маневичах відбулися змагання з футзалу серед команд територіальних громад

13 Березня 2023, 20:31
В Маневичах відбулися змагання з футзалу серед команд територіальних громад 386
В Маневичах відбулися змагання з футзалу серед команд територіальних громад

На базі Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні змагання Чемпіонату громадської організації «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос» з футзалу серед команд територіальних громад за програмою сільських спортивних ігор Волині 2023 року.  

Про це повідомили на сайті відділу освіти, молоді та спорту.

Учасниками змагань були спортсмени Маневицької, Ківерцівської, Цуманської та Прилісненської громад. Перемогу здобула команда гравців Маневицької громади. 

Довідково: Мета проведення змагань: популяризація футзалу серед сільського населення; забезпечення дозвілля та залучення до занять футболом широких верств населення; виявлення кращих команд для участі у Всеукраїнських змаганнях ГО «ВФСТ «Колос» та якісна підготовка сільських спортсменів до футбольного сезону.  

У першому етапі змагань взяли участь спортсмени із 15 команд територіальних громад, яких розділили на чотири підгрупи за територіальним принципом. Зональні змагання з футзалу відбулися у Маневичах, Горохові, Ратному та Римачах Ковельського району. 

За підсумками зональних змагань у фіналі, який відбудеться 19 березня 2023 року у Луцьку, візьмуть участь спортсмени Маневицької, Горохівської, Рожищенської та Ратнівської територіальних громад.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром