Маневичан запрошують відвідати виставку творчих робіт вихованців художньої студії «Чарівна палітра»

28 Березня 2023, 12:01
Маневичан запрошують відвідати виставку творчих робіт вихованців художньої студії «Чарівна палітра» 583
Маневичан запрошують відвідати виставку творчих робіт вихованців художньої студії «Чарівна палітра»

У Маневицькому центрі творчості дітей та юнацтва відбулося відкриття виставки творчих робіт Зразкової художньої студії «Чарівна палітра», яку презентувала керівниця Оксана Мельник.

Про це повідомили на сайті відділу освіти, молоді та спорту.

Виставку відкрила директорка Маневицького ЦТДЮ Валентина Ковальчук, яка зазначила, що почесне звання «Зразковий художній колектив» присвоїли студії у 2018 році. Численними перемогами на обласних та всеукраїнських конкурсах і фестивалях вихованці щоразу підтверджують власний талант. Матеріали цьогорічної виставки по завершенню воєнного стану в Україні подадуть в Український державний центр позашкільної освіти для підтвердження почесного звання студії, що офіційно відбувається один раз на п'ять років.

Довідково: Художня студія «Чарівна палітра» при Маневицькому ЦТДЮ успішно функціонує із 2004 року. За ці майже 10 років студія випустила багато вихованців, які пов’язали свою майбутню професію саме з мистецтвом.

До слова долучилася Анна Лиса, випускниця студії, яка нині є професійною архітекторкою. Також виступила Наталія Сидорук, яка після випуску із художньої студії «Чарівна палітра» вступила до Львівської національної академії мистецтв та сьогодні викладає у школі мистецтв.

До вітального слова долучилася директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксана Кушко, яка зазначила, що професійну майстерність і творчість педагога можна розгледіти у талановитих роботах та перемогах вихованців, що вкотре доводить праця Оксани Адамівни, керівниці художньої студії.

Свої роботи презентували вихованці «Чарівної палітри». На виставці представили понад 200 яскравих творчих робіт, розглянути які маневичани та гості селища матимуть змогу протягом двох тижнів. Виставка діятиме у вестибюлі Маневицького ЦТДЮ з 27 березня по 9 квітня 2023 року.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024