Львівська залізниця відремонтує переїзд на перегоні Чорторийськ-Маневичі

08 Березня 2018, 18:15
2808 Джерело: Новини Львова

Цьогоріч регіональна філія «Львівська залізниця» капітально відремонтує 10 переїздів та ще три обладнає автоматичною світлофорною сигналізацією. На це передбачили 19 мільйонів гривень.

Як розповіла начальниця технічного відділу служби колії регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Галина Шиманська, реконструюватимуть переїзди на станції Рівне Рівненської дистанції колії, станції Надвірна Івано-Франківської дистанції колії та перегоні Чорторийськ-Маневичі Сарненської дистанції колії. Про це повідомляють на сайті Залізничного інформаційного порталу.

Найбільш складним та вартісним об’єктом реконструкції є переїзд на перегоні Чорторийськ-Маневичі дільниці Сарни-Ковель. Аби обладнати його світлофорною сигналізацією, залізничники змушені вести два джерела живлення: від станції Чорторийськ та від станції Маневичі. Відтак тільки опор для камерних мереж необхідно встановити 446 штук.

Ще 9 мільйонів гривень залізничники витратять на капітальний ремонт 10 переїздів. Змінюватимуть працівники служби колії й покриття переїздів. Зараз колійники Львівської магістралі очікують 50 комплектів залізобетонних плит переїзного настилу, які замовили у філії  «Старокостянтинівський завод залізобетонних шпал».  Їх встановлюватимуть, як тільки дозволять погодні умови.  

Загалом у регіональній філії «Львівська залізниця» в експлуатації перебувають 1 тисяча 624 переїзди.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024