Маневицька селищна рада прозвітувала про виконання бюджету за п'ять місяців

07 Червня 2023, 12:01
Гроші 817
Гроші

За п’ять місяців 2023 року до загального фонду бюджету громади надійшло 74,7 мільйона гривень  власних доходів, що складає 56,8 відсотка до річних призначень (131, 5 мільйона тисяч гривень).

Про це повідомляють на сайті Маневицької селищної ради.

Основними джерелами надходжень бюджету селищної територіальної громади є:

  • податок та збір на доходи фізичних осіб – 52 мільйони гривень;
  •  єдиний податок – 6 мільйонів;
  •  акцизний податок з вироблених та ввезених на митну територію України підакцизних товарів, продукції (пальне) – 5,8 мільйона гривень; земельний податок – 4 мільйони гривень;
  •  рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів – 1,5 мільйона гривень.

Не повною мірою виконані планові призначення рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, недоотримано 1,5 мільйона гривень.

Всі планові дотації та субвенції з державного та інших бюджетів надійшли до бюджету в повному обсязі в сумі 69 мільйона гривень.

Видатки бюджету селищної територіальної громади склали 121 мільйона гривень. У структурі видатків найбільшу частку склали видатки на освіту 67,5 відсотка, видатки на утримання селищної ради та її виконавчих органів 7,9 відсотка, соціальний захист 4,8 відсотка, культуру і мистецтво 4,4 відсотка, територіальну оборону та підтримку військових частин 3,5 відсотка, поточні ремонти комунальних доріг 3,8 відсотка, фінансову підтримку комунальних підприємств галузі «охорони здоров’я» 3,4 відсотка, доброустрій та фінансову підтримку комунальних підприємств галузі «житлово-комунального господарства» 3,2 відсотка, фізичну культуру та спорт – 1,2 відсотка.

У звітному періоді забезпечили фінансування видатків по виплаті заробітної плати працівникам бюджетної сфери, оплати енергоносіїв, інших захищених статей та проведення інших невідкладних витрат. Кредиторської заборгованості по видатках, що фінансуються з бюджету громади не зареєстрували.

Читайте також: На ремонт покрівлі поліклінічного відділення лікарні у Маневичах витратять понад 500 тисяч гривень

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024