Маневичі: для випускників училища провели ярмарок кар'єри

15 Березня 2018, 09:53
2252

Маневицький районний центр зайнятості допомагає знайти свій професійний шлях учнівській молоді Маневиччини.

У вівторок, 13 березня, фахівці Маневицького районного центру зайнятості провели захід «Ярмарок кар’єри» для випускників в центрі кар’єри  Маневицького професійного ліцею, – інформує Маневицький РЦЗ.

Мета заходу – знайомство працедавців та студентів, налаштування майбутніх фахівців на побудову успішної кар’єри, надання можливості стажування під час канікул та упродовж року, адаптації майбутніх фахівців до сучасних вимог працедавців, інформування студентської молоді щодо спектру послуг служби зайнятості та стану ринку праці.

Провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ганна Ліщук проінформувала присутніх про стан та вимоги сучасного ринку праці, про комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, про актуальні професії на ринку праці, розповіла про види резюме, основні вимоги щодо його складання та використання при пошуку роботи.

Начальник відділу обслуговування громадян Камінь-Каширського об’єднаного управління пенсійного фонду Оксана Богайчук розповіла про ризик неоформлених належним чином трудових відносин

Керівник Маневицького бюро правової допомоги Наталія Зоря ознайомила з можливістю отримання безоплатної правової допомоги, порядом та вимогами законодавства України при прийомі на роботу неповнолітніх осіб, правом на скорочений робочий день, додатковими відпустками та іншими передбаченими в законодавстві перевагами працевлаштованих неповнолітніх.

Учні мали змогу переглянути мультфільми із серії «Пошук роботи» та дізнатися, як об'єктивно визначити і аргументувати роботодавцю, скільки грошей можна отримати за свою роботу, як працювати з вакансіями, яких немає у відкритому доступі, як налаштуватися і не боятися співбесіди.

Ярмарок кар’єри пройшов у цікавій та змістовній формі, а фахівці центру зайнятості мають надію, що захід принесе позитивні результати в подальшому виборі вакансій учнівською молоддю.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024