На апаратній нараді в Маневицькій РДА обговорили актуальні питання центру зайнятості

22 Березня 2018, 19:30
2997

Взаємодія з органами виконавчої влади та соціальними партнерами - запорука успіху.

У четвер, 22 березня, у Маневицькій районній державній адміністрації відбулася нарада голови райдержадміністрації з органами виконавчої влади та соціальними партнерами у вирішенні питань благоустрою та екологічної безпеки району.

Участь в засіданні взяли голова райдержадміністрації Андрій Линдюк, голова районної ради Анатолій Мельник, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Бурак, директор Маневицького районного центру зайнятості Юрій Корольчук, начальник управління соціального захисту Руслан Козак, голови сільських та селищних рад,  голови ОТГ.

Голова райдержадміністрації наголосив на актуальності питань, що винесені на розгляд. Андрій Олександрович зазначив, що санітарний стан, водопостачання, стан сміттєзвалищ викликають занепокоєння і будь-якої митті можуть становити загрозу і призвести до виникнення надзвичайної ситуації.

Також перед присутніми виступив директор Маневицького районного центру зайнятості Юрій Корольчук, який висвітив актуальні та першочергові завдання Служби зайнятості. Важливою частиною виступу було питання проведення тимчасових громадських робіт та використання коштів сільських, селищних рад на благоустрій вулиць та комунальних доріг.

Підводячи підсумки, Юрій Корольчук зазначив, що служба зайнятості швидко реагує на проблеми, що постійно виникають на ринку праці, спеціалісти центру зайнятості роблять вагомий внесок у розв’язанні наболілих проблем, надаючи безробітним громадянам певну фінансову підтримку, активну допомогу, вказуючи орієнтири у пошуку шляхів працевлаштування.


Робота засідання була жвавою, не обійшлось без емоцій, адже питання порядку денного надзвичайно важливі і потребують якнайшвидшого реагування.      

Директор центру зайнятості подякував присутнім за роботу та наголосив, що лише спільна злагоджена і системна робота всіх сторін – місцевої влади, служби зайнятості і роботодавців – стане запорукою успіху та процвітання нашого району.

Анюта Зеленко, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Маневицького РЦЗ

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024