Нагородили кращих спортсменів Маневиччини

25 Березня 2018, 17:43
1900

В обласному центрі відбулося нагородження учасників футзального сезону 2017-2018 року.

На арені «Адреналін Сіті» у Луцьку відбулося урочисте нагородження учасників футзального сезону 2017-2018 року. Справжньою окрасою дійства стала фінальна гра Кубку Волині між командами ФК «Волинь» м. Луцька та Маневицької ДЮСШ, – про це повідомляється на сторінці Маневицької спортшколи в соціальній мережі Facebook.

«Нагадаємо, що ці дві команди зустрічались уже в регулярному чемпіонаті Волині, тоді футзалісти Маневицької ДЮСШ здобули впевнену перемогу та забезпечили собі чемпіонство.

Однак кубкові ігри вирізняються своєю непередбачуваністю та напругою і хоча на протязі всієї гри маючи повну перевагу над суперником, велику кількість гольових моментів, палку підтримку глядачів не змогли втілити забиті голи.

Так основний час зустрічі закінчився нульовою нічиєю і доля володаря кубка Волині вже вирішувалась у серії після матчевих пенальті. Де вже фортуна посміхнулась Луцьким футзалістам і які забезпечили собі перемогу в зустрічі та звання володаря Кубка Волині», - йдеться у повідомленні.

Маневицькі вихованці разом з тренерами Андрієм Шевчуком та Володимиром Котловцем були нагороджені медалями та дипломом за перше місце у Чемпіонаті Волині серед дітей у віковій категорії U-11. В розіграші кубка Волині юні футзалісти були нагороджені медалями та кубком. Кращим гравцем у віковій категорії серед дітей U-11 визнано Тараса Воронюка. Кращим тренером чемпіонату Волині визнано Андрія Шевчука.

«Висловлюємо щиру подяку відділу освіти Маневицької РДА за постійну підтримку розвитку дитячого спорту в районі. Та дякуємо батькам які переймаються спортивним життям своїх дітей», - пишуть викладачі спортшколи.














 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024