Маневицькі депутати схвалили звіти голів РДА та райради

29 Березня 2018, 16:40
2085

Під час сесійного засідання депутати Маневицької райради одноголосно підтримали звіти озвучені головами РДА та районної ради.

У середу, 28 березня, депутати Маневицької районної ради на сесії заслухали звіт голови районної ради Анатолія Мельника про свою діяльність  за 2017 рік та звіт голови районної державної адміністрації Андрія Линдюка по виконанню Програми економічного і соціального розвитку району та делегованих повноважень за 2017 рік.

Обговорення пройшло в форматі «питання, відповідь», так як попередньо вони обговорювались на засіданнях усіх постійних комісій та були розміщені на офіційних сайтах та в громадсько-політичній газеті «Нова доба». Звіти підтримали одноголосно.

«Щиро дякую усім депутатам Маневицької районної ради, які сьогодні позитивно схвалили Звіт голови Маневицької районної державної адміністрації за 2017 рік. 

Насамперед зазначу - оцінювали не мою роботу, а роботу всієї РДА, державних установ, організацій, підприємств, а також керівників органів місцевого самоврядування. Ми спільно зробили чимало позитивного для Маневицької громади.

Впевнений, якщо і надалі будемо спільно працювати, то зробимо і ще більше. Дякую за конструктивну критику та професійні поради, яких було чимало! Дуже приємно, що 2017 рік став переломним, ми майже не згадували за політику, а просто працювали для району! 

Досвід Маневицького району показує, коли районна рада і РДА працювали злагоджено, то це принесло чималі успіхи. Зокрема, ми майже єдиний район в області який не має дефіциту по освітній та медичній субвенції, нам вдалось виграти і Проект по транскордонному співробітництву, і по Державному фонду регіонального розвитку.

Ми чимало будували, ремонтували, закуповували, започаткували ряд Районних програм, які навіть на державному рівні доцільно було б прийняти... Вірю, що така динаміка співпраці збережеться і нам вдасться ще більше всього позитивного реалізувати на благо кожного жителя Маневицького району!», - написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook голова Маневицької РДА Андрій Линдюк.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39