Учні Колківської школи стали переможцями виставки-конкурсу з аранжування акваріумів

30 Березня 2018, 12:17
3042

Маневичани взяли участь у виставці-конкурсі аранжування акваріумів «Моя Волинь - 2018». 

25 березня на базі Волинського обласного еколого-натуралістичного центру у Луцьку відкрилася третя обласна щорічна виставка-конкурс аранжування акваріумів «Моя Волинь - 2018», - повідомляється на сторінці Маневицької РДА.

Загалом у виставці було презентовано 10 акваріумів з унікальним аквадизайном, над якими працювали учні загальноосвітніх шкіл та студенти СНУ імені Лесі Українки. Кожен автор композиції захищав власну ідею.

Найкращими виявилися і вихованці гуртка «Юні орнітологи» - керівник Ольга Світач,  учні  ОЗ НВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Колки»:  Лілія Кушнір (І-місце за композицію «Старий млин») та Давид Касперський (ІІ-місце  за композицію «Замок князя Романа»)

Ця виставка унікальна тим, що її учасники в акваріумах створили тематичні композиції, які відтворюють краєвиди поліського краю.

Світлана Буднік, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти СНУ імені Лесі Українки, керівник гуртків «Декоративний акваріум», «Основи аквадизайну» Волинського обласного еколого-натуралістичного центру подякувала талановитим учасникам, а також приватним підприємцям, які долучилися до організації виставки.

Майстер-клас з натуральних декорацій у прісноводному акваріумі для учасників провів відомий ужгородський аквадизайнер Михайло Баренблат.

Переможці отримали призи та грамоти.

Виставка триватиме до 22 квітня. До цього часу можна буде проголосувати за найкращий акваріум, представлений на заході.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024