31 березня: Дні народження святкують директорка Комарівської школи та секретар Лишнівської сільради

31 Березня 2018, 09:30
Директорка Комарівської школи Чуйко Олена Феодосіївна 2929
Директорка Комарівської школи Чуйко Олена Феодосіївна

31 березня Дні народження святкують директорка Комарівської школи Чуйко Олена Феодосіївна та секретар Лишнівської сільради Каращук Валентина Миколаївна. 

Щиро вітаємо іменинниць! Нехай здійснюються усі задуми, а у житті вдається усе заплановане. Удачі в усіх справах!

День ангела святкують:  Дмитро, Кирило, Наталія, Трохим.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять святителя Кирила Єрусалимського і відзначає свято Воскресіння праведного Лазаря (Лазарева субота)

В суботу, 31 березня 2018 єврейська Пасха - Песах. Це найдавніше з іудейських свят, що пов’язане з однією з найважливіших подій в єврейській історії - з Виходом з єгипетського рабства близько 3300 років тому.

Міжнародний день резервного копіювання (День бекапу або World Backup Day), подбайте про збереження важливої для вас інформації на додаткових ресурсах!

Погода:  Сьогодні очікується +7..+13 °C, переважно без опадів, туман, слабкий вітер. Завтра: +9..+14 °C, сильний зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило - "дери полоз", тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє квітування кульбаби. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти кульбаби, значить початок квітня буде теплим.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024