Маневичі: У торговому комплексі «Україна» знайшли порушення пожежної безпеки

31 Березня 2018, 14:30
1801

На Волині бійці ДСНС проводять перевірки у стану пожежної та техногенної безпеки масовим перебуванням людей.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС в області.

Зокрема сьогодні, 30 березня, рятувальники перевірили майже 30 таких об’єктів.

Бійці ДСНС проінспектували справність систем виявлення пожеж та працездатність систем автоматичного пожежогасіння, відсутність перешкод на шляхах евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, справність внутрішнього протипожежного водопроводу, наявність схем евакуації та справність знаків аварійного освітлення евакуаційних виходів в громадських будівлях, кінотеатрах, концертних залах тощо.

Результати перевірок показали порушення правил пожежної безпеки в Палаці учнівської молоді, Волинському академічному обласному театрі ляльок у Луцьку, в торговому комплексі «Україна» в Маневичах, кінотеатрі «ім. В.П. Газіна» в Ратному, готельно-ресторанного комплексі «Мальованка» у Рожищенському районі.

За результатами перевірок керівникам установ і закладів вручено обов’язкові для виконання приписи з термінами для усунення порушень правил пожежної безпеки, що можуть призвести до пожеж та трагічних випадків на них.

З усіма працівниками закладів та обслуговуючим персоналом рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожеж чи кризових ситуацій, практично вчать користуватись вогнегасниками та відпрацьовують порядок евакуації людей з будівель на випадок загрози їх життю чи здоров’ю.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024