Юні техніки з Маневиччини здобули перемогу на обласному конкурсі

02 Квітня 2018, 11:30
2115

У Луцьку відбувся обласний конкурс-змагання з початкового технічного моделювання серед учнівської молоді.

Початкове технічне моделювання – один з найпопулярніших видів дитячої технічної творчості. Діти молодшого шкільного віку виготовляють та конструюють макети й найпростіші діючі моделі автомобілів, суден, літаків, ракет, механізмів, різноманітних технічних об’єктів і виробів, створюють красиві і незвичайні унікальні речі. 

Заняття технічним моделюванням розвивають технічне мислення, конструкторські здібності, збагачують світогляд, активізують пізнавальну діяльність, а конкурси-змагання вкотре показують, що у нас ростуть технічно-розвинені діти.

31 березня збірна команда Маневицького району взяла участь у обласному конкурсі-змаганні з початкового технічного моделювання серед молодших школярів у місті Луцьк, - повідомляється на сторінці Маневицького районного Центру творчості дітей та юнацтва в соціальній мережі Facebook.

«Колективна творча справа завжди приносить прекрасний результат! Після районних змагань з цього напрямку була сформована збірна команда району у складі Віталіни Потішук та Михайла Вейни, учнів НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ с. Череваха» та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Старий Чорторийськ.

У загальному заліку команда Маневицького району посіла почесне ІІІ місце, а в особистому заліку кожен учасник має особисті нагороди. Це ще один доказ того, що розвитку науково- технічного напрямку в районі - бути.

Щиро дякуємо педагогам - ентузіастам Аліні Потішук (с.Череваха) та Вікторії Палій (с.Ст. Чорторийськ) за підготовку учасників обласних змагань. Вітаємо переможців та педагогів і бажаємо нових перемог та нових звершень», - йдеться у повідомленні. 

 


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024