Маневиччина: просять врятувати трьохденне лошатко, яке залишилося без мами

07 Квітня 2018, 11:18
4009

У мережі виклали зворушливу історію лошатка, якому шукають господаря.

Фото розмістила Людмила Ускова в мережі Facebook.

«Лоша лишилося без мами! Народилося 5 квітня. Волинь, Маневицький район. Терміновий продаж протягом 2 тижнів, інакше господар здасть на м’ясо», – йдеться в дописі.

Врятоване лоша
Врятоване лоша

Пологи виявилися для кобили трагічними: лоша неправильно виходило  і порвало мамці кишку, в результаті чого вона загинула. Господар планував здати його на м’ясо відразу після пологів, однак м’ясник відмовився – тваринка виявилася занадто малою.

Поки дитинча годує сусідка коров'ячим і козячим молоком. У нього є всього два тижні, щоб підрости і піти під ніж або стати надійним супутником новому господареві.

Зараз тваринку забрала до себе сусідка
Зараз тваринку забрала до себе сусідка

Лоша готові віддати за 2 тисячі, а то й дешевше. Просять писати до Людмили Ускової.

«Телефон для зв'язку напишу пізніше. Поки можна залишати коментарі під цим постом», – написала жінка.

Лошаткові хочуть знайти господаря у Волинській області, оскільки перевезення на більшу відстань для нього надто небезпечне.

«Велике прохання, якщо у Вас є плани і бажання взяти до себе лоша, враховуйте всі супутні обставини! Цього малюка потрібно годувати через кожні 2 години! Йому потрібно кобиляче молоко або дорогі замінники! Потрібно створити особливі умови транспортування, оскільки він дуже слабкий і погано стоїть на ногах!» – наголошують у дописі.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024