У Маневичах відкрили нову АЗС

16 Квітня 2018, 17:45
8322

У селищі Маневичі Волинської області відбулося урочисте відкриття нової АЗС «БРСМ-Нафти».

Про це повідомили у прес-службі компанії.

У відкритті нового комплексу взяло участь керівництво компанії на чолі з директором департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-Нафта» Олександром Мельничуком та головою РДА Андрієм Линдюком.

На станції реалізується пальне А-92, А-95 Premium +, ДТ, ДТ Преміум та LPG. АЗС обладнана 3-ма ТРК торгової марки Gilbarco по 2 порти для заправки усіма видами представлених палив. Комплекс виконаний в загальному дизайні мережі.

Як повідомили в «БРСМ-Нафта», в пристанційному приміщенні розташована касова зона і розширена зона кафе, обладнана кавовим-автоматом Franke, роликовими грилем та грилем для сендвічів. На АЗС представлений широкий асортимент харчування. Від хот-догів, паніні, сендвічів і ін. фаст-фуду, до лінійки здорового харчування.

«Новий комплекс стане 5-м за рахунком в регіоні, та 191-м у всій мережі. Протягом найближчих двох місяців планується відкрити ще 3 АЗС в Київській та Одеській областях» – розповів НафтоРинкудиректор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-Нафта» Олександр Мельничук.

Додамо, що в рамках запуску на АЗС діють спеціальні знижки та акції для перших клієнтів.





 

Коментарі
17 Квітня 2018, 03:12
Щось батюшки зовсім себе і свою віру не поважають - чого тільки не освячують, аби платили. Стандартний набір: батюшка, дівча (хлопців чомусь на цю місію не ставлять, мабуть треба щоб був хтось у спідничці, або як ще це можна пояснити, це ж не гендерні упередження, ні?:)) з ножицями на подушечці :), алкоголь. Ну і вітрини вражають - мало у нас місць, де продають цигарки і випивку - хай буде ще й на заправці! Дійсно, що ще треба в дорозі:) Плюс купа солодощів і іншої шкідливої їжі. Вітаю, рідні Маневичі! Це поступ вперед безперечно - десь так у 50-ті роки Америки)
13 Жовтня 2023, 13:20
попи попами, які вони батюшки?бариги
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024