Завершилася лісокультурна кампанія-2018 у ДП «Городоцьке лісове господарство»

20 Квітня 2018, 12:50
3282

ДП «Городоцький лісгосп» завершує найвідповідальнішу місію – лісокультурну кампанію.

Використано кожну погожу днину для посадки лісових культур, бо ж, як кажуть, весняний день не чекає.

Чітка організація впродовж короткого терміну дала змогу створити 75 га лісових культур. Заходи із сприяння природному поновленню проведені на площі 254 гектари.

Всі лісництва ДП «Городоцький лісгосп» були добре підготовлені до посадки, ділянки всі очищені, вирощений свій власний посадковий матеріал. 

Цьогоріч дуже активно долучились до Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» учні та вчителі Городоцької, Прилісненської, Новорудської, Троянівської, Лишнівської загальноосвітніх шкіл. 

Виховати в дітей неспоживацьке ставлення до лісу – це чи не головне завдання проведення акції. Адже юні лісівники у будь-який час зможуть побачити, як росте їхній ліс. Такі заходи мають також профорієнтаційне значення, багато тих учнів, хто бере участь в акції, вирішують в майбутньому пов’язати свою долю з лісом.

Приємно усвідомлювати, що з кожним роком дітей, які цікавляться та шанують природу стає більше. Минулі роки ми запрошували на Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», а цьогоріч школи, сільські ради, районна адміністрація, районна рада, настоятелі храмів Маневицького благочиння самі стають ініціаторами та долучаються до проведення акції.

У черговий раз до акції долучились настоятелі храмів Маневицького благочиння. Саме вони на чолі з Благочинним Маневицького округу Тарасієм Огородником і директором лісгоспу посадили 1,0 га лісових культур чим, власне, й завершили  лісокультурну кампанію в Боровому лісництві.

А посадка лісових культур працівниками Маневицької районної адміністрації та районної ради стане фіналом нашої лісокультурної кампанії…

Колектив ДП «Городоцький лісгосп» в особі директора Віктора Данилюка вдячні всім, хто за покликом серця вирішив зробити своє оточення кращим. Створені насадження руками небайдужих людей, стануть в майбутньому гордістю та окрасою рідної неньки України.

Й справді, майбутнє лісу  – в наших руках!

Олена НЕКРИШЕВИЧ, інженер лісових культур ДП «Городоцьке ЛГ»




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024