Звернення рятувальників до мешканців Маневич та району

29 Квітня 2018, 14:30
1510

У суху спекотну погоду значно збільшується ризик виникнення пожеж у лісах та риродних екосистемах, головним чинником яких є людська необережність при поводженні з вогнем.

Обов’язком кожного мешканця Маневицького району у пожежонебезпечний період є захистити від руйнівної сили вогню багатства нашого краю – ліси та торфовища. Для цього кожен повинен неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки: не розкладати багаття у лісах, на торфовищах, утриматись від куріння чи користування відкритим вогнем у цих місцях.

Вирушаючи до лісу на відпочинок, обирайте спеціально визначені місця – рекреаційні зони. Подбайте про те, щоб обкопати багаття по периметру, а непогашений вогонь не залишайте без нагляду. Ідучи з лісу обов’язково прибирайте за собою сміття!

Якщо Ви помітили пожежу в лісі, спробуйте загасити її гілками дерев, піском чи залити водою, але не наражайте себе на небезпеку отримати опіки чи отруїтись продуктами горіння. Якщо ж не вдається впоратися самотужки, терміново телефонуйте за номером 101!

Закликаємо усіх маневичан берегти довкілля, рідний край і його багатства!

Управління ДСНС у Волинській області

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39