Череваха: Дітей вчать діяти у випадку надзвичайних ситуацій

10 Травня 2018, 18:30
5243

Для учнів НВК у селі Череваха, Маневицького району, провели День цивільного захисту.

Повідомляється на сторінці НВК у facebook.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалювали свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевіряли здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці школярі зібрались на подвір’ї школи на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення заходу.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки та про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». 

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри. 

Завідуюча ФАПОМ Шава О. М. продемонструвала надання першої медичної допомоги для дітей. Також провели комбіновану естафету з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою «Цивільний захист» та ввідну пожежну небезпеку.

Завершальним етапом була лінійка на якій підведено підсумки Дня цивільного захисту.


























Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024