16 травня: День народження святкує завідувач сектору ЖКГ управління регіонального розвитку

16 Травня 2018, 10:00
Балай Лілія Юріївна 1905
Балай Лілія Юріївна

16 травня: День народження святкує завідувач сектору ЖКГ управління регіонального розвитку, що в Маневичах – Балай Лілія Юріївна.

В цей дорогий для серця день, бажаєм квітів і пісень! Від друзів – щирих привітань, від зірок – здійснення бажань! Від сонця – світла і тепла, щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік.

Бажаємо міцного здоров’я, спокою на душі та серці, радості та удачі, а ще – доброї долі та Божого благословіння!

День ангела святкують: Микола, Павло, Петро, Тимофій, Феодосій.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Погода: Сьогодні очікується +12°..+20°, посилення швидкості вітру до 15-24 метрів за секунду, весь день у Маневичах буде хмарним. Вдень очікується сильний дощ, який до приходу вечора повинен припинитися.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять мучеників Тимофія і Маври. У народі святу називали «Мавра - Зелені Щи», оскільки у цей час із молодої кропиви і щавлю варили пусті щи. Ще її називали «Маврою-Молочницею», так як у корів збільшувався удій. «Коли на Мавру цвіте черемха - зажди холод живе». Наші пращури вважали, що цвіт черемхи холод приносить.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024