Колки: роботодавці цікавились безробітними

19 Травня 2018, 13:20
2824

Відбувся міні-ярмарок вакансій для роботодавців, що пропонують робочі місця на території Колок.

Відкрив захід директор Маневицького районного центру зайнятості Юрій Корольчук, який ознайомив присутніх із ситуацією на ринку праці, послугами які надає служба зайнятості і можливостями освоєння нових професій, підвищення кваліфікації за раніше набутими спеціальностями та  представив  тих хто пропонує роботу.

Про це повідомляє заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук.

В ярмарку  взяли участь 18 безробітних громадян, що мають професійний досвід водіїв, трактористів, а також бажаючі взяти участь у тимчасових роботах.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук детальніше презентувала тих хто пропонує роботу, а саме ТзОВ «Агроситниця», ТОВ «ТВК Волді», підприємців Андрія Турянського та Сергія Білана.

Роботодавці надали інформацію про вільні робочі місця та вакантні посади, вимогами до вакансій та провели співбесіду з присутніми громадянами, а також відповіли на запитання.

Присутні безробітні цікавились умовами попереднього навчання та стажування на робочому місці, матеріальним забезпеченням.

Як підсумок заходу, дві особи виявили бажання працевлаштуватися на тимчасові роботи по висадженню розсади помідорів до підприємця Сергія Білана.

Отже можна сказати, що зроблено ще один крок до якісного, адресного вирішення проблеми зайнятості. Бажання безробітних, роботодавців та посередника між ними – служби зайнятості - це робота, що приносить задоволення та результати, – зазначила  Алла Корольчук.

 

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024