17 травня: День народження святкує сторож відділу фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації

17 Травня 2018, 08:40
1923

17 травня: День народження святкує сторож відділу фінансово-господарського забезпечення апарату РДА – Макарчук  Валентин Федорович.

Дозвольте вас сьогодні привітати, бо день такий буває раз на рік. Здоров'я й щастя щиро побажати, на все життя, на довгий-довгий вік! До сотні літ дожити без горя і журби, від гір, від сонця, від калини. Всіх благ земних – з роси й води бажаємо вам всі нині!

Бажаємо міцного здоров’я, теплих усмішок від всіх хто вас оточує, спокою на душі та серці, радості та удачі, а ще – доброї долі та Божого благословіння!

День ангела святкують: Антон, Валеріан, Іван, Клим (Климент), Леонтій, Марія, Микита, Микола, Панас (Опанас), Пелагія.

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Погода: Сьогодні очікується +10°..+20°, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується дощ, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову.

Народний прогноз погоди: 17 травня вшановується пам'ять мучениці Пелагії, діви Тарсійської. У давнину у цей день рубали дерево на вичинку ложок. Наші пращури на Пелагею чекали сильного дощу, оскільки він приносить врожай чистий і достатній. У цей час зеленіє дуб, зацвітає вишня, яблуні, груші, ранні сорти калини, шипшини.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024