Маневицьких водників вчили рятуватися від стихії, пожежі і замінування

17 Травня 2018, 14:21
2145

Рятувальники провели показове спеціальне навчання з питань цивільного захисту у Маневицькому управління водного господарства.  

Захід відбувся 15 травня для того аби працівники здобули практичні навички з організації та проведення аварійно-рятувальних робіт для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Про це повідомили в Управління ДСНС України у Волинській області.

Перед навчанням в.о. начальника Маневицького УВГ коротко ознайомив присутніх з діяльністю підприємства.

За задумом навчання працівники відпрацьовували дії при погіршенні погодних умов та ліквідації наслідків стихійного лиха, у разі отримання анонімного повідомлення про закладення вибухового пристрою в адміністративному приміщенні, виникнення пожежі в ремонтно-механічній майстерні з одним потерпілим.  

У зв’язку із виникненням надзвичайної ситуації провели оповіщення та збір об’єктової комісії з питань НС, яка прийняла рішення щодо проведення невідкладних робіт з локалізації і ліквідації наслідків НС.

Для проведення навчальних аварійно-рятувальних робіт залучили формування цивільного захисту підприємства, було проведено оповіщення та евакуацію працівників та чергового персоналу у безпечне місце.

До навчань також залучали служби цивільного захисту Маневицького району — протипожежну, медичну та охорони правопорядку.

На показових навчаннях були присутні керівники підприємств, установ та організацій Маневицького району, на яких в подальшому будуть проводитись аналогічні навчання, та слухачі курсів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області, з якими проводились в зазначений період планові заняття.

Методичний супровід навчання забезпечувався працівниками навчально-консультаційного пункта міста Ковель.






















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024