Маневичі: в районній бібліотеці розповіли про Європу

19 Травня 2018, 11:15
3057

В центральній районній бібліотеці відбувся літературно-патріотичний захід «Європа - історична, духовна, моральна» до Дня Європи в Україні.

Підготовкою займались працівники бібліотеки які також запросили учнів маневицького професійного ліцею.

Про це повідомляється на сайті районної центральної бібліотеки Маневич.

Музичні вітання дарували працівники районного будинку культури: Людмила Синютіна, Тетяна Кирилюк та Ірина Мельник. Всі присутні мали змогу ознайомитись із книжковою виставкою «Європейський простір та Україна».

У ці травневі дні все Європейське співтовариство відзначає День Європи! І цей день став символом нового початку, бо Європа - це велика міцна родина, що складається з прогресивних, демократичних країн, і об`єднана спільною ідею процвітання, що грунтується на спільних інтересах та спільних цінностях - миру, солідарності, демократії та добробуту людей. І саме прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей та стандартів визначило європейський вибір нашої країни, адже Європа - наш великий спільний дім! Європа - колиска усіх країн! Шляхом єдиним, прямуй до мети, Європа - це дім, де живем я і ти! – сказала ведуча заходу, працівник бібліотеки Оксана Ярошик.
 






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024