Маневицький календар: 21 травня в історії району

21 Травня 2018, 08:00
1689

Водогосподарство протягом звітного тижня 21 травня 2014 року відмічало зростання рівня води в річці Стир на 60 сантиметрів.

Також в цей день святкують день народження: депутат маневицької районної ради сьомого скликання Лановий Роман Володимирович та директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Горбенко Юрій Мефодійович.

Нехай цвітуть під небом синьооким, ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров'я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток сипляться до вас, немов вишневий цвіт, хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!

Район.Маневичі вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Погода: Сьогодні очікується +8°..+17°, вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

Народний прогноз погоди: День пам'яті апостола і євангеліста Івана Богослова. У народі святого називали Градобоєм і Пшеничником. Якщо у цей день буде дощ - грибів буде багато. Була у цей день традиція пекти пироги для пригощання мандрівників і бідних. У цей час лопаються бруньки у лісової шипшини. Починають цвісти ранні іриси.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024