Маневицьких енергетиків визнали найкращими

29 Травня 2018, 15:00
2505

У приватному акціонерному товаристві «Волиньобленерго» триває конкурс професійної майстерності серед лінійних бригад.

Про це повідомив прес-центр ПрАТ на сайті товариства.

Другий етап змагань відбувся 24 травня 2018 року на полігоні маневицької філії.

Відкрив конкурс головний суддя, директор із технічних питань Володимир Перчук. Він привітав учасників, побажав успіху й зауважив на надзвичайній важливості таких професійних змагань.
За дві путівки у фінал боролися команди Маневицької, Ківерцівської, Луцької міської, Рожищенської, Любешівської, Камінь-Каширської філії.

Як і в попередньому конкурсному етапі, що відбувався  у Володимирі-Волинському, енергетики кожної з шести  філій демонстрували вміння як в теоретичних, так і в практичних завданнях. Кожен етап оцінювало журі у складі керівників технічних служб. 

За час підготовки полігону господарі так відшліфували свою майстерність, що показали найкращі результати, суттєво обігнавши суперників у балах.  Друге місце посіла бригада Ківерцівської філії. З мінімальною різницею ківерчанам поступилася команда із Каменя-Каширського, тож «бронза» у них. За продемонстрований високий рівень роботи призери змагань отримали цінні подарунки.

Отож, перші два переможці змагатимуться у фіналі за звання найкращої бригади серед волинських енергетиків. Наступний етап професійного конкурсу прийматиме Любомльська філія.






















Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024