Розпочався ремонт Маневицького відділення Ощадбанку

19 Червня 2018, 19:12
Ремонт будівлі Ощадбанку у Маневичах 2884
Ремонт будівлі Ощадбанку у Маневичах

Як пояснив журналісту Район.Маневичі керуючий Маневицьким відділенням Ощадбанку, зараз у Маневичах відбувається історична подія, ремонт будівлі банку.

Житель Маневич, Анатолій Романюк, який писав всім відомий пост у Facebook каже, що нарешті мешканці селища позбудуться «ГТСК» і йому приємно бачити як оновлюється рідне містечко.

Адже як нам повідомили працівники відділення, ремонт не проводився близько 40 років.

«Ремонт був запланований ще три роки тому, але через ряд як суб′єктивних так і об′єктивних обставин кілька разів переносився. Це дійсно історична подія, оскільки Ощадбанк якісно змінився за останні роки до невпізнанності, тому зовнішні зміни , це лише доповнення до змін внутрішніх, які важко не помітити», ‒ розповів Олександр Ващук.

Також нас запевнили в тому що буде проводитись ремонт та реконструкція всього першого поверху банківської установи. Клієнтам банку теж немає чому переживати тому що банк всеодно працюватиме і обслуговування буде проводитись на другому поверсі будівлі.

«З наступного тижня буде розпочато ремонт та реконструкцію всього першого поверху. Хочу повідомити наших клієнтів , що під час ремонту, відділення буде повноцінно функціонувати, а обслуговування буде проводитись на другому поверсі. Пост у фейсбуці на мою думку дещо допоміг пришвидшити цей процес. Ремонт проводить будівельна фірма з міста Рожище, з якою укладений відповідний договір», – прокоментував керуючий Маневицьким відділенням.

Читайте також: Маневичанин скаржиться на ремонт фасаду Ощадбанку.

Було до ремонту
Було до ремонту

Під час ремонту
Під час ремонту

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024