Усиновлювачі обговорили можливості створення на Маневиччині дитбудинків сімейного типу

21 Червня 2018, 13:00
Чергове засідання групи взаємопідтримки 1926
Чергове засідання групи взаємопідтримки

Згідно плану роботи Маневицького районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, 20 червня 2018 року відбулось чергове засідання групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів, за участі служби у справах дітей Маневицької райдержадміністрації.

Про це повідомив районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

На території Маневицького району функціонує 2 прийомні сім`ї, в яких виховується 3 дітей та 2 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 13 дітей.

На засіданні обговорювались питання завершення навчального року та плани щодо вступу дітей в професійно-технічні заклади та ліцеї.

Батьки поділились планами на оздоровлення дітей під час літніх канікул. Також розглянули можливість  довлаштування дітей в прийомні сім`ї та створення на їх базі дитячих будинків сімейного типу. Учасники засідання розглянули питання безпечної поведінки дітей під час літніх канікул на воді, в лісі та на дорогах.

В ході зустрічі батькам були запропоновані для перегляду фільми: «Права і прохання дітей до батьків» та «Стань патронатним виховатилем». Зустріч завершилася обговоренням поточних проблем та обміном досвіду, адже кожен з батьків має чим поділитися з питань навчання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024