Маневичі: нагородили кращих працівників району

28 Червня 2018, 10:20
У Маневичах нагородили кращих працівників району 3440
У Маневичах нагородили кращих працівників району

Напередодні Дня Конституції 27 червня 2018 року у районній бібліотеці відбулася година державності «Я-українець! І моє це право ‒ любити землю горду й величаву».

Дійство розпочалося урочисто із звучання державного гімну та внесення прапора України. 

Привітати усіх зі святом прийшли голова районної ради Анатолій Мельник та перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Бурак, які звернулися до кожного із закликом бути відповідальними громадянами країни, своїм прикладом демонструвати повагу до держави, права та людей. 

З нагоди Дня Конституції грамотами районної ради та подяками голови районної державної адміністрації були нагороджені кращі працівники району за їх сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків. 

Ведуча заходу, бібліотекар Оксана Ярошик звернула увагу присутніх на те, що Конституція ‒ це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.

Музичні вітання дарували працівники районного будинку культури: Таня Кирилюк, Леонід Марчук, Ірина Мельник та народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль «Дивоцвіт», а юна вихованка літературної студії «Первоцвіт» Маневицького ЦТДЮ Яна Ковердюк декламувала вірш Тараса Григоровича Шевченка

Весь колектив центральної районної бібліотеки та редакція Район.Маневичі щиро вітає вас з великим національним святом ‒ Днем Конституції України.

У міру своїх сил зробімо все для того, щоб Конституція стала обов`язковим принципом суспільного життя. Хай кожному з нас вистачить мудрості, мужності і силі волі для того, аби зміцнювати підвалини Української Незалежної Держави. Відзначаючи свято Конституції України, пам`ятаймо, що країну потрібно любити не за те, що вона велика, а за те, що вона своя!

У читальному залі ЦРБ представлена книжкова виставка-діалог «Конституція України: від гетьмана до Президента України», яка буде діяти до 1 липня 2018 року.



1






1


1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024