Маневицький календар: 9 липня день народження святкує адміністратор відділу райдержадміністрації

09 Липня 2018, 07:00
Сергій Міщук з сином та дружиною 2068
Сергій Міщук з сином та дружиною

Сьогодні 9 липня день народження святкує адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької районної державної адміністрації Міщук Сергій Олександрович.

Щасливий той, кого шанують люди, за працю, за чуйність, за тепло душі, нехай здоров'я й сил до вас Сергію прибуде, нехай до серця старість не спішить. Відтепер поволі хай роки чудові плинуть, до сторіччя по живій воді, щоб були ви радісні й здорові, а серцем і душею завжди молоді.

Район.Маневичі теж приєднується до вітаннь. Найголовніше в житті кожного з нас – здоров'я, тож весь наш колектив бажає, щоб ви Сергію і ваші рідні завжди були здорові. Решта все додасться, адже воно залежить тільки від вас. Нехай Господь оберігає вас від негараздів, а Матінка Божа буде вашою помічницею в усіх починаннях. З Днем народження!

Читайте також: Кращий державний службовець області ‒ маневичанин.

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] або в повідомлення нашої сторінки у Facebook і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024