Як Маневицькі «довірівці» у Шацький національний парк їздили

16 Липня 2018, 19:27
Як Маневицькі «довірівці» у Шацький національний парк їздили 3375
Як Маневицькі «довірівці» у Шацький національний парк їздили

Маневицька громадська організація «Довіра» їздила у Національний Шацький природний парк.

Враженнями від поїздки поділилася з Район.Маневичі Лариса Касьян.

«Подарунком для мене стала зустріч з «довіріцями» на запрошення Наталії Шишолік, керівника Маневицької ГО «Довіра» приєднатися до поїздки у Шацький Національний природний парк і відкрити для себе унікальний куточок Волині.

Літній ранок, сонце, тепле повітря, небажані краплі дощу, та в додачу гарний настрій і хороші друзі дарують відчуття подорожі, свіжих та яскравих вражень. Від літа завжди очікуємо дивовижно-приємних сюрпризів.

Ця прекрасна місцина поєднує цілюще повітря, величні ліси, піщані пляжі і срібну воду озер. Прекрасні краєвиди за вікном, з плантаціями соняшників та супровід лелек, які літали прямо над автобусом, додавали особливого піднесення.

Все обіцяло гарний день. І справді, очікувані враження ‒ неймовірні!

Петропавлівський чоловічий монастир у селі Світязь, гарні чисті озера, цікава змістовна екскурсія», ‒ прокоментувала Лариса Олександрівна.

Жінка дякує усім, хто долучився до організації цієї поїздки.

«Дякую усім тим людям, хто організовує, підтримує, фінансує, надихає, відкриває, допомагає, супроводжує, старається подарувати радість. Особлива подяка керівникам району за неодноразову підтримку громадської організації, гарні починання, реалізацію задумів», ‒ наголосила пані Лариса.

 

1
1







1






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024