Маневицький календар: 29 липня день народження святкує редактор районної газети

29 Липня 2018, 07:45
Маневицький календар: 29 липня день народження святкує редактор районної газети 7782
Маневицький календар: 29 липня день народження святкує редактор районної газети

Сьогодні 29 липня день народження святкує редактор Маневицької районної громадсько-політичної газети «Нова Доба» Бичкова Олена Петрівна.

З днем народження сердечно вас вітаєм, щиро радості і щастя побажаєм, і здоров’я щоб міцним було, а життя, як маків цвіт, цвіло! Щоб збувались мрії і бажання, не втрачались віра, сподівання, серце радість щедро полонила, Бог давав і розуму, і сили! Дім ваш буде щирим і привітним, і кохання в ньому хай розквітне, гості за столом і вся рідня, буде повним, радісним життя!

Шановна Олена Петрівна, вітаємо вас зі святом! Сьогодні ваш день, і усі найкращі побажання сьогодні для вас! Бажаємо залишатися такою ж красивою, жіночною, милою і прекрасною! Бажаємо потопати в любові, повазі і захопленні. Міцного здоров’я, терпіння, сил! Будьте по-справжньому щасливою!

1
Бичкова Олена Петрівна
Бичкова Олена Петрівна

Якщо ви бажаєте привітати рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників в повідомлення нашої сторінки у Facebook і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024