Луцька поліція надала допомогу Маневицьким «довірівцям»

31 Липня 2018, 13:30
Луцька поліція надала допомогу Маневицьким «довірівцям» 4112
Луцька поліція надала допомогу Маневицьким «довірівцям»

На шляху Маневичі-Луцьк їдучи власним автомобілем у обласний центр Волині, учасники Маневицької громадської організації «Довіра» пробили колесо, зразу не помітивши цього.

У поїздці брав участь і випусковий редактор Район.Маневичі, який бачив все на власні очі.

«Їхали спокійно, спілкувались, можливо не відчули тому, що ззаду були завантажені інвалідні коляски, які злегка «тарабаніли» у салоні, ‒ коментує ситуацію Андрій.

Автомобіль поліції наздогнавши увімкнув сигнали, які означали «довірівцям», що потрібно звернути вправо та зупинитись. Всі здивувались, адже не розуміли що порушили.

«А що ж ми порушили? То ж їхали помалу, по правилам», ‒ здивовано промовила керівник «Довіри».

Один з поліціянтів представився Олесем Колесником, лейтенант, інспектор поліції 1 роти.

Довірівці дуже здивувались, коли почули від правоохоронця що у них пробите ліве заднє колесо. По причині того, що учасники поїздки пересуваються на інвалідних візках, вони не могли відремонтувати поломку, тому інспектор запропонував свою допомогу.

«Якщо маєте запаску, ми вам без проблем все зробимо», ‒ сказав лейтенант.

Правоохоронці швидко взялися за справу, дістали «запаску», відкрутили пробите колесо, замінили на нове, побажали щасливої дороги і поїхали далі патрулювати дорогу.

«Було приємно спростувати думку людей, що всі «мєнти» погані. Є хороші люди, які професійно виконують свою роботу», ‒ прокоментувала Наталія Шишолик.

Район.Маневичі та громадська організація «Довіра» висловлює велику та щиру і від усього серця подяку Луцькій поліції в особі Олеся Колесника та його напарника, які дуже допомогли «довірівцям» продовжити свій шлях далі.

1
Працівники Луцької поліції допомагають Маневичанам замінити пробите колесо
Працівники Луцької поліції допомагають Маневичанам замінити пробите колесо

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024