Показали як оновлюють навчальні заклади Маневиччини. ОНОВЛЕНО

18 Серпня 2018, 16:55
Як оновлюють навчальні заклади Маневиччини. ФОТО 7576
Як оновлюють навчальні заклади Маневиччини. ФОТО

Маневицька райдержадміністрація та відділ освіти РДА показали світлини процесу оновлення навчальних закладів району.

Начальник відділу освіти Валентина Книш розпочала об'їзд шкіл, щодо моніторингу готовності шкіл, до навчальних 2018-2019 років.

На сьогоднішній день для усіх першокласників, яких у сфері відповідальності відділу освіти РДА майже 600, є у наявності:

  • нові парти;
  • нові дошки;
  • нові меблі (шкафчики);
  • нові великі плазмові телевізори;
  • нові коврики-пазли;
  • нові LEGO.

Вже 17 серпня за участі голови Маневицької РДА відбулась нарада керівників ЗЗСО району. Андрій Линдюк подякував керівникам шкіл за виконану роботу, обговорив проблемні питання та озвучив нові завдання. 

Нараду провели у ЗОШ І-ІІІ ступенів села Кукли. За результатами підготовки до нового навчального року, цей заклад входить в 5-тірку лідерів. ( згодом представимо вашій увазі відео наради, екскурсії по школі та пришкільній території).

1

Нараду провела начальник відділу освіти РДА Валентина Книш. Головне питання: стан готовності закладів освіти до 2018-2019 навчальні роки.

За звітністю керівників шкіл, вона становить 95%, проте, станом на 30 серпня 2018 року, буде 100% (навіть і в тій школі, за яку хвилюється після сюжету вся Ураїна).

Також важливим питанням було забезпечення реалізації НУШ. Ще не всі меблі завезено, але до 1 вересня класні кімнати будуть обладнані усім необхідним.

1

1

Також до цієї дати будуть встановлені 17 комп'ютерних класів, кабінети фізики і матетатики та фізики в опорних закладах сіл Трояківка і Цміни. Котельне господарство готове, 85% від потреби брикетів на опалювальний сезон розвезено у школи.

Обговорили новини в освітній галузі, новини у Законодавстві, а також питання харчування та підвезення учнів.

Іде процес омеблювання приміщеннь, створюються всі зони, згідно вимог МОН та НУШ.

«І це ще не все. Закупівлі тривають і ремонти у класних кімнатах по цілому районі робляться! Отже, те що рекомендує Міністерство освіти та науки України у Маневицькому районі буде виконано!» – коментує голова райдержадміністрації Андрій Линдюк.

 Ламінатор допоможе роздруковані матеріали зробити зручними у використанні.

Ламінатори та плівка
Ламінатори та плівка

Школа І-ІІ ступенів у селі Лісове. В першому класі буде 10 учнів. Клас готовий приймати нове обладнання, яке відділ освіти Маневицької РДА централізовано і по графіку розвозить по школах.



Сучасні меблі для кожного 1-го класу почали розвозити у школи району.







«Інформування готовності перших класів продовжую. На черзі ще три школи. Бачимо, що у деяких школах роботи в розпалі, але це цілком нормально!
До речі, в Будківській школі у свій час батьки і дирекція школи попросили, щоб їм дали матеріали для ремонту не тільки першого, а й другого класу. Раз була ініціатива, то ми її підтримали! І вже є результат!! Дякую усім хто доклався до оновлення освітнього простору», – пише на своїй сторінці у Facebook голова РДА Андрій Линдюк.
 






1


«Завдячуючи мудрому управлінню директорів шкіл, колективам та батькам (матеріали закуплені за кошти районного бюджету), зроблені сучасні ремонти класних кімнат ОСОБЛИВО 1-их класів. Пропонуємо світлини ЗЗСО І ступеня сіл Підцаревичі, І-ІІ ступенів-філій Бережниця, Нова Руда, Велика Ведмежка І-ІІ ступенів, Вовчицьк, Колодії, І-ІІІ ступенів, Костюхнівка», – пише відділ освіти Маневицької РДА на своїй сторінці у Facebook.




1


1









НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ село ЧЕРЕВАХА», у першому класі буде орієнтовно 18 учнів.


2

Оновлення школи у селі Велика Осниця.

1



















2






«Щиро дякую директорам шкіл! На жаль, ЗМІ про таких директорів не розповідають, бо це не рейтингово і не популярно. Але завдяки таким – від Бога вчителям і чудовим організаторам у нас є реальний шанс змінити Українську освіту! Безумовно, безмежно дякую і колективам шкіл та батькам, які завжди підтримують ідеї директорів та допомагають їх реалізовувати! До речі, зверніть увагу, ремонти робляться з посмішкою! І це супер! Знаю, що і в інших школах зараз іде інтенсивна підготовка до 1 вересня, тому поступово будемо інформувати за зміни в наших школах!» – коментує Андрій Линдюк.

Коментарі
10 Вересня 2018, 18:24
Круто! Молодці!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024