Незаконного видобутку бурштину на території Маневиччини немає, – лісова охорона

08 Серпня 2018, 16:00
Бурштин 5077
Бурштин

Фактів проведення геологознімальних, пошукових, геодезичних та інших розвідувальних заходів, порушень публічної безпеки та знищення лісових ресурсів в місцях можливого незаконного видобутку корисних копалин (бурштину-сирцю) не виявлено.

В Маневицькому районі систематично проводять рейди-перевірки щодо патрулювання приданих сил, залучених до охорони громадського порядку в місцях можливого видобутку бурштину.

Черговий рейд за участю лісової охорони ДП «Маневицький лісгосп» та спеціалістів районної державної адміністрації проведено 7 серпня 2018 року, – пише відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

В ході перевірки виявили, що створені необхідні умови для патрулювання приданих сил, приведено у належний стан місця перебування (проживання) чергових змін на маршрутах несення служби приданих сил правоохоронних підрозділів, які залучаються до охорони громадського порядку.

Питання перебуває на особливому контролі, тому до Маневицької районної державної адміністрації щоденно в телефонному режимі надається інформація від відповідальних осіб ВП ГУНП у Волинській області та державних підприємств лісового господарства, які забезпечують охорону публічної безпеки та лісових ресурсів в місцях можливого незаконного видобутку корисних копалин (бурштину-сирцю) та виявлення випадків проведення геологознімальних, пошукових, геодезичних та інших робіт  на території району.

Наразі ситуація контрольована і фактів порушень законодавства щодо даного питання немає. На фото – місце розташування приданих сил та їх забезпечення.

Читайте також: Шукали бурштин, а знайшли дошки: у Рудниках, після перевірки спецпризначенців, дідусь потрапив у лікарню.






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024