У Маневичах завершили ремонт інклюзивно-ресурсного центру

17 Серпня 2018, 11:10
У Маневичах завершили ремонт інклюзивно-ресурсного центру 4108
У Маневичах завершили ремонт інклюзивно-ресурсного центру

У Маневичах завершили ремонтні роботи в інклюзивно-ресурсному центрі, де комплексно допомагатимуть діткам з особливими потребами.

Створення Центру забезпечить право дітей з особливими освітніми потребами (віком від 2 до 18 років) на здобуття дошкільної, загальної середньої та професійної освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

Про закінчення робіт повідомив голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк на своїй сторінці у Facebook.

«Тільки пару місяців тому створено в Маневицькому районі Інклюзивно-ресурсний центр, а сьогодні вже маємо проведений ремонт приміщення, де будуть займатись діти, а також здійснено процедури закупівель меблів і необхідного обладнання. Дякую працівникам відділу освіти РДА за все правильно, якісно та оперативно організоване!» – прокоментував керівник району.

Коментують це і інші мешканці району.

«Чудове сучасне приміщення де будуть надаватись якісні послуги дітям з особливими освітніми потребами. Була членом комісіі на заміщення вакантних посад, думаю що дівчата професійно виконуватимуть свою роботу. Такі гарні кабінети самі спонукають до цього», – пише Наталія Болда у Facebook.

 Також 27 червня 2018 року відбувся конкурс на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру у Маневичах, де обрали керівника ІРЦ.







Коментарі
18 Серпня 2018, 01:39
Скажіть, будь ласка, де знаходиться приміщення цього Центру? Дякую!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024