Рятувальники навчають мешканців сільської місцевості правилам безпеки у побуті

29 Серпня 2018, 09:00
Рятувальники навчають мешканців сільської місцевості правилам безпеки у побуті 1529
Рятувальники навчають мешканців сільської місцевості правилам безпеки у побуті

Працівники Маневицького РВ УДСНС України у Волинській області 28 серпня провели навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті на території Великоведмезької сільської ради Маневицького району.

У приміщенні сільської ради  працівники ДСНС оновили куточок з безпеки життєдіяльності, надали  працівникам органам місцевої влади методичні рекомендації та друковану продукцію з правилами поведінки під час виникнення пожеж та надзвичайних ситуаціях для розповсюдження та навчання населення.

У селах Велика Ведмежка та Нові Підцаревичі рятувальники заходили до помешкань багатодітних сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та осіб, які зловживають спиртними напоями, одиноких та літніх людей, – інформує прес-служба управління ДСНС України у Волинській області. 

Спілкуючись із мешканцями сіл під час інформаційно-роз’яснювальної роботи, вони напередодні осіннього похолодання оглядали стан печей опалення, електроприладів та давали поради по безпечному їх використанню. А щоб господарі не забували правила безпеки роздавали тематичні листівки.

Усі  недоліки, виявлені у житлових будинках селян під час відпрацювання населених пунктів, та стан їх протипожежного водопостачання винесені на розгляд керівництва сільської ради.



Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024