Маневиччині виділили 7 мільйонів гривень

31 Серпня 2018, 13:15
2233

Маневиччині уряд спрямував 7 мільйонів гривень державної субвенції через близькість до атомної станції.

Кошти є додатковим ресурсом для соціально-економічного розвитку трьох районів Рівненщини та Маневицького – Волині, які належать до тридцятикілометрової зони спостереження електростанції, – пише «Волинь24».

Для прилеглих до Рівненської АЕС територій розподіл субвенції місцевим бюджетам становив:  Волинська область (обласна частка) – 2,8 мільйона гривень; Маневицький район (Волинська область) – 7,3 мільйона гривень.

У Маневицькому районі кошти будуть реалізовані для проведення капітальних ремонтів даху дитячої музичної школи, території районного будинку культури в селищі, частини приміщень, у тому числі підвального, поліклінічного відділення центральної районної лікарні, капітальних ремонтів ЗОШ І-ІІІ ступенів села Цміни, приміщень ЗОШ І-ІІІ ступенів села Старий Чорторийськ, спортзалу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Велика Яблунька, поточних ремонтів вулиці Молодіжна в селі Довжиця та дороги по вулиці Івана Похолюка у селі Хряськ.

Також передбачена реконструкція котельні Колківської районної лікарні, електромереж вуличного освітлення в селі Майдан-Липненський, капітальні ремонти дороги в селі Нічогівка та вулиць в селах Рудка і Кукли.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024