«Лісівники працюють, не покладаючи рук», – директор Волинського ОЦЗ

19 Вересня 2018, 12:20
«Лісівники працюють, не покладаючи рук», – директор Волинського ОЦЗ 3866
«Лісівники працюють, не покладаючи рук», – директор Волинського ОЦЗ

На запрошення лісівників Маневиччини, районна філія Волинського ОЦЗ взяла участь у святкуванні Дня лісівника.

До будинку культури з’їхались працівники усіх чотирьох лісгоспів Маневицького району. В фойє приміщення влаштували «зелену виставку», на якій підприємства представили цікаві художні композиції з дерева, грибів та ягід.

Низка посадовців, чиновників та священнослужителів зібралися, аби спільно вітати лісівників із їхнім професійним святом – Днем працівника лісової галузі.

«Сьогодні ми хочемо відзначити кращих з кращих, тих людей, завдяки праці яких їхня галузь йде вперед. Незважаючи на всі негативні моменти, лісівники працюють, не покладаючи рук. Це і засадження площ, і будівництво рекреаційних зон, і будівництво доріг – тяжка праця», – розповів директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Далі розпочалась урочиста частина заходу. Після виконання Гімну України на сцену піднялись: голова Маневицької районної державної адміністрації Андрій Линдюк, голова районної ради Анатолій Мельник та голова селищної ради Олександр Гаврилюк. Високопосадовці привітали лісівників з професійним святом, наголосивши на важливості їх праці та професіоналізму.

Потім же відбулось нагородження працівників галузі грамотами та квітами. Подяки отримували як керівники лісгоспів, так і майстри лісу та трактористи.


1

1



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024