Маневицькі безробітні відвідали Володимир-Волинську птахофабрику

24 Вересня 2018, 17:45
Маневицькі безробітні відвідали Володимир-Волинську птахофабрику 2320
Маневицькі безробітні відвідали Володимир-Волинську птахофабрику

З ініціативи відділу взаємодії з роботодавцями Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась екскурсія на ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Підприємство відвідали безробітні, працівники Маневицького РЦЗ та особи з числа незайнятого населення. Загалом в заході взяли участь 10 осіб, – повідомила провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Маневицької районної філії Волинського ОЦЗ Дарина Куницька.

На підприємстві відвідувачі ознайомитись з діяльністю підприємства, організаційно-управлінської структурою, технологією процесу переробки продукції, соціальними програмами компанії, отримали уявлення про специфіку роботи птахофабрики та перспективи майбутньої кар'єри в ній.

Також поспілкувалися з представниками професій, які працюють на птахофабриці, а саме оброблювачами птиці, фасувальниками продукції, вантажниками цеху, підсобними робітниками, вантажниками та інженерно-технічними працівниками.

По закінченню екскурсії бажаючі пройшли співбесіду з роботодавцем та заповнили анкети. Як результат, одна особа з числа безробітних отримала направлення на працевлаштування.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024