У Маневичах провели FSC акцію

28 Вересня 2018, 13:44
У Маневичах провели FSC акцію 2237 Джерело: ДП «Маневицьке ЛГ»
У Маневичах провели FSC акцію

Цього року акція відбувалась на базі Маневицького районного центру творчості та юнацтва, а стати учасниками акції мали змогу не лише вихованці лісництва, а й діти які відвідають гуртки.

FSC п'ятниця – це можливість інформування та поширення інформації як серед працівників, молоді, учнів про цінність FSC та роль лісів в повсякденному житті. Це шанс підвищити обізнаність та заохотити людей шукати продукти з логотипом FSC на полицях магазинів, роблячи відповідальний вибір на користь лісів. Загалом участь у акції FSC п’ятниця приймало понад 60 дітей.

Метою даної акції є підвищення обізнаності щодо відповідального управління лісами, як кращій альтернативі сталого використання лісовими ресурсами та збереження наших лісів. Лісівники в свою чергу проводять такі заходи, поширують інформацію щодо схеми сертифікації FSC, формують відповідальне ставлення до природних ресурсів та зокрема до лісів, а ця тема є досить актуальною для екологічної освіти.

Майбутні лісівники розповідали про важливість та значущість FSC сертифікації, провели вікторини, найактивнішим учасникам роздавали призи, а згодом показали фільм «Сім природних чудес Волині».

1


1

1



Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024