У Маневичах провели інформаційний семінар для засуджених не пов’язаних з позбавленням волі

01 Жовтня 2018, 14:40
Інформаційний семінар для засуджених не пов’язаних з позбавленням волі 1589
Інформаційний семінар для засуджених не пов’язаних з позбавленням волі

Провідний юрисконсульт Маневицького районного центру зайнятості Сергій Гапонюк, провів інформаційний семінар з особами засудженими до покарань не пов’язаними з позбавленням волі

Семінар пройшов під гаслом «Через працевлаштування до суспільного визнання». На ньому юрисконсульт центру зайнятості ознайомив про послуги які надає служба зайнятості, про наявність вільних робочих місць і вакантних посад в Маневицькому районі та по Україні.

Захід відбувся на базі Маневицького районного сектору з питань пробації. Цими двома установами проводиться робота по проведенню спільних заходів спрямованих на інформування таких осіб, про основні напрями соціальної політики держави щодо працевлаштування, інформування про стан ринку праці регіону, можливості професійного навчання, перспективи працевлаштування на постійну чи тимчасову роботу. Також координації роботи щодо працевлаштування засуджених осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Після завершення семінару кожен з учасників особисто поспілкувався з провідним юрисконсультом центру та отримав індивідуальну консультацію щодо можливості самореалізації в сучасних умовах.

Семінар
Семінар

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024