Як у Маневичах будуть відзначати День захисника України

09 Жовтня 2018, 17:01
Як у Маневичах будуть відзначати День захисника України 2717
Як у Маневичах будуть відзначати День захисника України

Перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Бурак провів засідання організаційного комітету по відзначенню у районі Дня захисника України.

Присутні на засіданні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації інформували про виконання плану заходів, які затверджені розпорядженням голови райдержадміністрації від 3 жовтня 2018 року №445 «Про відзначення в районі Дня захисника України та 76-ї річниці утворення Української Повстанської Армії».

  • У районному Будинку культури урочистості та святковий концерт відбудуться 12 жовтня о 14:00.
  • Презентація книги «Спротив» Петра Мосійчука, ветерана ОУН-УПА запланована на 11:00, у районній бібліотеці цього ж дня.
  • Краєзнавчий музей запрошує бажаючих на тематичну літературну годину «Слава козацька вічно жива» 11 жовтня о 11:00.

Завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Руслан Клімчук повідомив про заплановані спортивні естафети та змагання, приурочені до свята.

  • Спартакіада  серед  допризовної молоді відбудеться на стадіоні райцентру 10 жовтня о 11:00. 
  • Спортивні змагання серед гуртківців ЦТДЮ 11 жовтня о 11:00. 
  • Розіграш суперкубка району з футболу відбудеться 14 жовтня на футбольному полі села Городок між командами селища Маневичі та села Прилісне о 13:00.

По усіх храмах району 14 жовтня проведуть поминальні панахиди за борцями, що полягли за волю, незалежність і територіальну цілісність України.

12 жовтня заплановано покладання квітів до пам’ятника «Воїнам – визволителям», «Воїнам – інтернаціоналістам» та до пам’ятного стенду «Назавжди у наших серцях» райцентру і до пам’ятних місць усіх населених пунктів району.

У новинах районного проводового мовлення, що вийде в ефір 12 жовтня, проведуть цикл радіопередач «Наші захисники». Місцеві журналісти громадсько – політичної газети «Нова доба» у рубриці «Герої не вмирають» опублікують матеріал про захисників.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024