Рецепт приправи для розсольнику від маневичанки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
09 Серпня 2020, 14:45
4437
Маневицька кулінарія
Маневичанка Ірина Корнійчук знову поділилася з Район.Маневичі новим рецептом приготування приправи для розсольнику на зиму.
Господиня займається консервацією вже понад 15 років і ділиться своїми рецептами з друзями та знайомими. Також її приготування завжди споживає її сім'я, тому рецепти Ірини перевірені роками.
Читайте також: Рецепт салату з капусти від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- 4 кілограми свіжих огірків.
- 2 стакани перлової крупи.
- 0,5 кілограма цибулі.
- 0,5 кілограма моркви.
- 0,5 літра томатного соусу.
- 4 столові ложки солі.
- 4 столові ложки оцту.
- 5 столових ложок олії.
Перлову крупу залийте холодною водою і залиште в такому вигляді на 2 години. Огірки та моркву натріть на тертці. Цибулю нашинкуйте пів кільцями. Потім змішайте всі інгредієнти й тушкуйте від 30 до 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця тушкування, додайте оцет. Розкладіть в банки та закрийте.
19/04/2024
П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
18:00
13:31
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт