Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Маневицька кулінарія
Маневицька кулінарія

Маневицька кулінарія: господиня поділилася рецептом приправи для розсольнику на зиму

15:55 13.10.2018
739

Жителька селища Маневичі Ірина Корнійчук знову поділилася з Район.Маневичі новим рецептом по приготуванню приправи для розсольнику на зиму.

Господиня займається консервацією вже понад 15 років і ділиться своїми рецептами з друзями та знайомими. Також її приготування завжди споживає її сім'я, тому рецепти Ірини перевірені роками.

  • 4 кілограми свіжих огірків.
  • 2 стакана перлової крупи.
  • 0,5 кілограма цибулі.
  • 0,5 кілограма моркви.
  • 0,5 літра томатного соусу.
  • 4 столові ложки солі.
  • 4 столові ложки оцету.
  • 5 столових ложок олії.

Перлову крупу залити холодною водою і залишити в такому вигляді на 2 години. Огірки та моркву натерти на тертці. Цибулю нашинкувати пів-кільцями. Потім змішати всі інгрідієнти і тушкувати від 30 до 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця тушкування, додати оцет. Розкласти в банки та закрити.

Читайте також: Маневичанка поділилася рецептом салату з кабачків і огірків.

Коментарі
21 листопада
Сьогодні
Вчора
19.11.2018
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин