Рецепт приправи для розсольнику від маневичанки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

09 Серпня 2020, 14:45
Маневицька кулінарія 4437
Маневицька кулінарія

Маневичанка Ірина Корнійчук знову поділилася з Район.Маневичі новим рецептом приготування приправи для розсольнику на зиму.

Господиня займається консервацією вже понад 15 років і ділиться своїми рецептами з друзями та знайомими. Також її приготування завжди споживає її сім'я, тому рецепти Ірини перевірені роками.

Читайте також: Рецепт салату з капусти від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 4 кілограми свіжих огірків.
  • 2 стакани перлової крупи.
  • 0,5 кілограма цибулі.
  • 0,5 кілограма моркви.
  • 0,5 літра томатного соусу.
  • 4 столові ложки солі.
  • 4 столові ложки оцту.
  • 5 столових ложок олії.

Перлову крупу залийте холодною водою і залиште в такому вигляді на 2 години. Огірки та моркву натріть на тертці. Цибулю нашинкуйте пів кільцями. Потім змішайте всі інгредієнти й тушкуйте від 30 до 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця тушкування, додайте оцет. Розкладіть в банки та закрийте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024