Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Маневицька кулінарія
Маневицька кулінарія

Рецепт приправи для розсольнику від маневичанки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

14:45 09.08.2020
2116

Маневичанка Ірина Корнійчук знову поділилася з Район.Маневичі новим рецептом приготування приправи для розсольнику на зиму.

Господиня займається консервацією вже понад 15 років і ділиться своїми рецептами з друзями та знайомими. Також її приготування завжди споживає її сім'я, тому рецепти Ірини перевірені роками.

Читайте також: Рецепт салату з капусти від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 4 кілограми свіжих огірків.
  • 2 стакани перлової крупи.
  • 0,5 кілограма цибулі.
  • 0,5 кілограма моркви.
  • 0,5 літра томатного соусу.
  • 4 столові ложки солі.
  • 4 столові ложки оцту.
  • 5 столових ложок олії.

Перлову крупу залийте холодною водою і залиште в такому вигляді на 2 години. Огірки та моркву натріть на тертці. Цибулю нашинкуйте пів кільцями. Потім змішайте всі інгредієнти й тушкуйте від 30 до 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця тушкування, додайте оцет. Розкладіть в банки та закрийте.

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
22 вересня
Вчора
20.09.2020
19.09.2020
18.09.2020
17.09.2020
16.09.2020
15.09.2020
14.09.2020
13.09.2020