Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Маневицька кулінарія
Маневицька кулінарія

Маневицька кулінарія: керівник ГО «Довіра» поділилася рецептом домашньої піци

13:44 17.10.2018
707

Керівник Маневицької громадської організації «Довіра» Наталія Шишолик поділилася рецептом приготування домашньої піци.

Піцу багато хто любить не тільки за різноманітність начинок, а й за швидкість приготування. Навчившись готувати смачну домашню піцу ви отримаєте масу похвал від задоволених родичів та друзів.

«Коли є натхнення до кулінарії, готую домашню піцу», – каже керівник громадської організації.

Отже для приготування вам знадобиться:

  • 2,5 склянки борошна.
  • 1 склянка теплої води.
  • 2 столових ложки олії.
  • 2 чайних ложки дріжджів сухих швидкодіючих або 20 грамів звичайних.
  • 1 чайна ложка солі.

Для начинки:

  • 250-300 грамів ковбаси (якщо під час посту, то можна гриби або капусту).
  • 250 грамів помідорів.
  • 150 грамів сиру.
  • 2 середніх цибулини.
  • 1 натерта морквина
  • Перець та сіль.

Борошно просійте в миску, влийте олію, всипте солі та дріжджі. Акуратно вливаючи воду, підмішуйте борошно з країв до центру, замісіть в’язке тісто, викладіть його на стіл, присипте борошном і місіть 10 хвилин, до еластичності.

Накрийте тісто і дайте йому дозріти кілька хвилин поки приготуєте начинку. Поки тісто дозріває, наріжте помідори, ковбасу, обсмажте цибулю та моркву. Все перемішайте, посоліть і поперчіть.

Акуратно розтягніть тісто від центру до країв, розкачайте качалкою до товщини не більше 0,5 сантиметра. Викладіть начинку, зверху натріть сиром. Випікайте піцу 15 хвилин у розігрітій духовці при температурі до 200 ºC поки не розплавиться сир.

Читайте також: Маневицька кулінарія: господиня поділилася рецептом вівсяного печива.

Коментарі
21 листопада
Вчора
19.11.2018
18.11.2018
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
11.11.2018
10.11.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин