Маневицька поліція викрила фейкового соцпрацівника який пограбував пенсіонерку

18 Жовтня 2018, 13:45
Фото ілюстративне 2079
Фото ілюстративне

Співробітники Маневицького відділу поліції оперативно викрили жителя Дніпропетровської області в пограбуванні пенсіонерки.

Зловмисника затримали у Житомирській області. За фактом пограбування слідчі розпочали кримінальне провадження. Учора, 17 жовтня, до поліції зверуналася 83-річна жителька Маневицького району яка розповіла, що до будинку за місцем проживання заявниці прийшов невідомий чоловік і назвавшись працівником соціальної служби, відкрито заволодів її коштами в сумі 7 тисяч гривень, – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили транспортний засіб на якому пересувався зловмисник. Автомобіль за лічені години затримати на території Житомирскої області. Правоохоронці встановили, що пограбування скоїв 50-річний житель Дніпропетровської області. Правопорушника доставили у Маневицький відділ поліції а викрадені гроші вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Мова йде про грабіж. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. На даний момент досудове розслідування триває.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром