Маневиччина: мобільний офіс управління соціального захисту їздив по району

30 Травня 2018, 09:00
1555

Управління соціального захисту населення Маневицької районної державної адміністрації інформує про проведену роботу за період з 21 по 25 травня 2018 року.

Організовано виїзд  мобільного  соціального  офісу  у  села Цміни та Велика Ведмежка.

За місцем виїзду прийнято 58 пакетів документів для призначення різних видів допомог, пільг, компенсацій та надано 35 консультацій громадянам за місцем проживання.

  • Проведено засідання районної комісії з питань соціального захисту населення, призначення житлових субсидій, державних соціальних допомог та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. За результатами розгляду особових справ 12 громадянам призначено соціальні допомоги  та 2 відмовлено в наданні допомоги.
  • Надіслано інформацію щодо висвітлення змін у призначенні житлових субсидій до редакції газети «Нова доба», головам сільських та селищних рад, головам ОТГ та на веб-сайт районної державної адміністрації.
  • Здійснено призначення та перерахунки різних видів допомог по 4463 особових справах та передано  до комунальної установи «Центр по здійсненню соціальних виплат» інформацію для формування виплатних документів на червень місяць поточного року.
  • Проведена роз’яснювальна робота та надіслані листи до підприємств-надавачів комунальних послуг з інформацією щодо розрахунків та повернення до бюджету невикористаних сум субсидій.
  • Опрацьовано 18 пакетів документів щодо виготовлення посвідчень дитини, яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи серії «Д» та 3 пакета документів на виготовлення посвідчення особи, яка  постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії серії «А».
  • Укладено 9 договорів з оздоровлюючими  закладами щодо надання санаторно-курортних послуг громадянам 1 категорії, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Проведено виплату за період з 21 по 25 травня 2018 року:

  1. Щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг на суму 40,4 тисяч гривень.
  2. Матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової служби на суму 41,2 тисяч гривень.
  3. Матеріальної допомоги за рішенням комісії з питань соціального захисту населення, призначення житлових субсидій, державних соціальних допомог та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам на суму 7,0 тисяч гривень.
  4. Перераховано коштів організаціям-надавачам житлово- комунальних послуг на пільги та субсидії на суму 326,2 тисяч гривень.

 Управління соціального захисту населення райдержадміністрації 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024