На конкурсі від управлінні лісового та мисливського господарства здобули перемогу юні художники з Маневиччини

02 Червня 2018, 12:00
1432

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання журі.

Про це повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На засіданні розглядали конкурсні малюнки на теми «Людина і ліс» та «Охорона праці у лісовій галузі очима дітей ». На обидва конкурси надійшло близько 150 робіт: 76 – на перший і 71 – на другий. Дитячі роботи виконані олівцями та фарбами. Діти зобразили життя лісу і людей.

Друге місце за свою чудову роботу отримав Ілля Доценко (шестирічний вихованець художньої студії «Чарівна палітра» Маневицького центру творчості дітей та юнацтва, керівник Оксана Мельник. Малюнок «Рідні простори»).

Журі визначило також переможців і в конкурсі малюнків «Охорона праці у лісовій галузі очима дітей». Друге місце зайняв Олександр Борисюк (вже третьокласник НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» села Городок Маневицького району)

У цьому конкурсі спецпризом також нагородили Яну Ремінську (10 років, НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – філія опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів» села Прилісне Маневицького району) та Юлію Купріянчик (вихованку художньої студії «Чарівна палітра» Маневицького районного центру творчості дітей та юнацтва, керівник Оксана Мельник. Малюнок «Безпека перш за все!»)

«Приємно, що кожного року на конкурс надходить щоразу більше робіт, які дійсно варті уваги. Іноді вражає техніка виконання, рівень роботи – тоді очевидно, що працювала дитина підготовлена. Іноді вражає сам задум – дорослим не завжди під силу передати вузькоспеціалізовані професійні поняття так просто і доступно. Тож ми дійсно щиро дякуємо нашим юним помічникам», – зазначив начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко.

Головний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Володимир Неводнічик, що багато років входить до журі конкурсів, був захоплений розмаїттям тем, фантазією та емоціями юних художників-лісолюбів, висловив думку, що всі роботи заслуговують на добре слово і нагороди.

Після кількагодинної клопіткої роботи було визначено переможців. У конкурсі малюнків на тему «Людина і ліс».

Перше місце зайняла Ліля Котович – вихованка студії образотворчого мистецтва Любомльського Будинку школяра. Її етюд «З любов’ю до лісу» підкорив серця усіх членів журі, які одноголосно присудили їй золоте місце. Ліля Котович цьогоріч закінчила 4 клас, любить ліс, пензликом і олівцем популяризує його і захищає.

Організатори конкурсу дякують дітям та їх вчителям за участь у конкурсах, вітаємо усіх призерів. Найближчим часом на них чекають цінні подарунки від лісівників Волині. А журі продовжує роботу над творами, яких цьогоріч надійшло на конкурс особливо багато.





1




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39