У Маневичах відбувся ярмарок вакансій

08 Червня 2018, 10:30
1688

На базі Маневицького професійного ліцею 7 червня відбувся ярмарок вакансій для випускників навчальних груп «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів».

Про це повідомив на своїй сторінці маневицький РЦЗ у Facebook.

Захід проводився за участю приватних підприємців району та області.

Розпочала захід провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Маневицького районного центру зайнятості Анюта Зеленко.

«Ярмарок вакансій – дієвий механізм, за допомогою якого спеціалісти служби зайнятості, спільно з соціальними партнерами та роботодавцями, вирішують актуальні проблеми: укомплектування вільних робочих місць, створення нових, забезпечення молоді першим робочим місцем.» – прокоментувала представник центру зайнятості.

На зустрічі була представлена торгівельна галузь: приватні підприємці презентували себе, надали шукачам роботи розширену інформацію про вакансії, навели яскраві показові приклади працевлаштування молодих людей.

Після презентації, випускники мали можливість не тільки оцінити пропоновані умови праці, а також поспілкуватись з працедавцями, отримати відповіді на запитання, що виникли, безпосередньо з перших вуст.

Крім того, робота Ярмарку вакансій була спрямована на підтримку професійної самореалізації випускників в нових економічних умовах за рахунок формування навичок активного пошуку роботи та стратегії будування майбутньої кар'єри. Служба зайнятості презентувала для учасників заходу нові електронні сервіси «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет шукача», «Електронна черга».

Служба зайнятості сьогодні – це ланцюжок між роботодавцями та шукачами роботи, особливо молоддю, в тому числі випускниками професійно – технічних навчальних закладів.


Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром